Visninger:

Ingen standardpriser

Lede har ingen standard priser for tilknytning av kabelnett. Årsaken til dette er at materiell som brukes og hva slags jobb som utføres varierer.
En annen grunn til at prisen vil variere fra tilknytning til tilknytning er at det beregnes en reinvesteringskostnad for hvert enkelt tilfelle. Du kan lese mer om reinvesteringskostnader og hvordan dette beregnes på NVEs nettside.

Ønsker du ikke å klikke på linken kan også finne det ved å google «NVE reinvestering».

Hvis nettet ditt er X antall år gammel er det nedskrevet med en viss verdi som trekkes fra på faktura.

Kontakt elektroinstallatør for prisoverslag

For å få vite omtrent hva en tilknytning/endring vil koste må du kontakte en elektroinstallatør. Installatøren sender inn en søknad til Lede via systemet Elsmart. Søknaden behandles av av en saksbehandler i LEde som sender prisoverslag til installatør/kunde. Saksbehandlere i Lede kan ikke gi prisoverslag over telefon fordi alle opplysninger om nettet ikke er kjent før installatøren har sendt søknaden i Elsmart.